Nu putem, nu și de data asta…

By on March 3, 2017
Aș vrea să-mi explice mămăliga aia arogantă de Grindeanu în ce fel i-a fost perturbată activitatea guvernului de retardați prin proteste… Dar logic, nu cu fandoseli și metafore, pentru că:
1. Protestele au avut loc seara când nu mai e picior de ministru prin guvern.
2. Protestele cele mai mari au avut loc la sfârșit de săptămână când caricaturile alea de le zice Grivei miniștri erau la spa, ski, acăsică la familie sau la amante, nu contează…
3. Dar dacă totuși au lucrat de noapte, ceea ce tinde să devină un obicei la ei, cu ce au fost perturbați? Au fost deranjați fonic, auditiv? I-au văzut pe protestatari înghețând de frig sau murându-se în ploaie și li s-a defectat feng-shui-ul?
4. Dacă vă deranjăm atât de tare, de ce nu plecați acasă? Ha? Aveți de furat, înțeleg…
Înțeleg oarecum și nervozitatea politicienilor, fiecare cu motivele lui: unii au probleme cu neamurile penale, unii sunt ei înșiși penali, guvernul vede că visteria țării nu e un sac fără fund așa cum credea el iar până se face pateul, mai e de așteptat. Pomeni nu mai are de unde să dea, acum a chemat ANAF-ul să-i prezinte soluții despre cum se mai poate trage al șaptelea rând de piele de pe plătitorii de taxe și impozite iar când unica sursă de venit a ta, ca guvern, e belirea populației, înseamnă că ești egal cu zero. Ești o nulitate colectivă și respiri degeaba.
Deci, Grindene, ia spune-ne tu nouă cu ce te deranjăm? Că ești tu prost și canalie, asta e altă treabă. Că n-ai conștiință, e și asta altă treabă, dar de la noi ce aștepți? Să ne încolonăm ca roboții, să plecăm acasă, să stăm liniștiți la locurili noastre ca să puteți voi fura și pustii țara asta? Să ne supunem ca voi să dați lege după lege care să ne îngrădească drepturile câștigate cu sângele a peste 1000 de oameni la Revoluția confiscată tot de ai voștri?
Nu putem, Grindene, nu și de data asta…
Nu putem, Dragneo, nu și de data asta, nu pentru cocotierii și maimuțele tale, nu pentru vilele și averile tale furate de la noi…
Nu putem, Tăricene, nu și de data asta…
Nu mai putem da un pas înapoi și știți de ce? Din cauza voastră, din cauza lăcomiei și prostiei voastre, pentru că da, sunteți proști, needucați, mârlani, aroganți și vă credeți nemuritori. Ei bine, nu sunteți nemuritori, sunteți niște oameni disperați, speriați de viitorul sumbru care vă așteaptă. Mai puțin pe Dragnea, el și-a pregătit deja evadarea, la fel ca și Ghiță iar voi, cei ce-i executați lui ordinele sunteți doar niște pifani aruncați în linia întâi. Credeți că-i pasă de voi? Nici cât negrul dintre dinții lui. Sper să nu vă prindă vara în libertate pe niciunul.

Acest articol a fost citit de 1753 ori

Comentarii

comentarii

Angela Tocilă

About Angela Tocilă

Fondator politicstand.com, autor pe blogul propriu și pe platforma Evenimentului Zilei Hydepark și Vocile Dreptei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
La mulți ani, măică Românie!

”…Dar când a venit iarna peste tine, a căzut o zăpadă grea şi te-a acoperit, iubito, şi ai murit aproape...

Close