Dragă tovarăşe Ponta

By on January 9, 2014

Este pentru a nu ştiu câta oară când foloseşti în discurs termenul “băsişti” în cel mai peiorativ sens posibil. Te anunţ (din nou) că ai ales cu bună ştiinţă să jigneşti câteva milioane de români. Cel puţin tot atâtea câte v-au votat pe voi. Ceea ce comiţi matale se numeşte DISCRIMINARE!!! Nu atât prin natura expresiei “băsişti” (pe care personal o consider a fi onorantă pentru cei cărora le este adresată), cât prin tonul abordat, precum şi prin sensul înjositor pe care i-l atribui.

Dacă tot doreşti să ne extermini, pe noi băsiştii, spune-ne-o verde-n faţă. Măcar să avem timpul necesar preparativelor în vederea călătoriei cu sens unic. Să ne facem lichidarea la locul de muncă, să ne scriem testamentul, să ne alegem costumul de înmormântare şi modelul de sicriu. Să ne transferăm ratele pe numele unor parlamentari şi păcatele pe numele tău. Să mai tragem o beţie împreună cu prietenii şi să te înjurăm la greu.

Sau, poate te-ai gândit să ne urci în avioane având destinaţii din cele mai “exotice”. Polul Nord sau Triunghiul Bermudelor. Sau Somalia. Ştiu că ai fi dispus să sacrifici întreaga rezervă bugetară aflată la dispoziţia ta în acest scop. Dacă nu-ţi vor ajunge banii, vei completa suma din fondul de investiţii, conform cutumei deja împământenite de strălucita-ţi guvernare.

Ţin să te anunţ că în avântul tău de nestăvilit, ţi-ai pus în cap toată tagma magistraţilor de când cu catalogarea “cozi de topor”. Să te ferească bunul Dumnezeu să ajungi la mâna lor, că motive ai avea destule ! Iar Adiţă va putea fi considerat drept un biet găinar închis pentru furtul unui kil de ulei, în comparaţie cu tine.

Ai împins deja lucrurile mult prea departe cu vorbăria ta clocită. Înapoi nu mai poţi da, decât cu preţul unei umilinţe la care nu cred că eşti dispus să te supui. Drept care, bănuiesc că vei merge în continuare pe calea arătată ţie de către baronimea partidului. Iată, însuşi licuriciul a găsit necesar să trimită un mandatar care să te tragă vârtos de urechi. Parcă văd cum te vei ploconi în faţa acestuia, după care vei face turul televiziunilor spurcându-l cu toţi dinţii.  Ai reuşit să ştergi dintr-un condei toate eforturile depuse pentru a cerşi libidinos câteva minute din viaţa lui Biden şi a lui Obama.

Aşa cum CSM a sesizat Inspecţia Judiciară în problema legată de acuzaţiile pe care le-ai adus magistraţilor, atrag şi eu atenţia CNCD referitor la actul discriminatoriu lătrat de tine. Ca şi votanţii tăi, gânditori cu părţile anatomice aflate sub brâu, şi noi, băsiştii, locuim în România. Şi noi îţi plătim birul, în rând cu ceilalţi. Cine te-a mandatat să ne interzici dreptul de a gândi altfel decât îţi place ţie? Îţi gâdili de unul singur amorul propriu, considerându-te elită. Stai jos, tovarăşe Ponta. Nota 2! Elitele nu jignesc poporul, nu îl scuipă în obraz. Ele se străduiesc să îl educe, să îi ridice nivelul intelectual şi cultural.

Dumneata tovarăşe, ne împroşti cu coji de seminţe, din cap până în picioare. Alcătuieşti imaginea a cum NU trebuie să arate un demnitar de condiţie europeană.

Sursa foto: Academia Cațavencu

 

 

 

Acest articol a fost citit de 3317 ori

Comentarii

comentarii

Dorin Holban

About Dorin Holban

56 Comments

 1. platitor de taxe pt asistati hoti

  January 11, 2014 at 12:56 am

  dani, cum a murit mha-ta? de durere? sa stiu daca-mi iau sau nu forcepsul sa-i krakanez gura. ca la khooor stiu sigur ca-i galeata. pisha-m-ash pe mortii ma-tii cu bucati de cioara exportatoare :)))))))))

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. platitor de taxe pt asistati hoti

  January 11, 2014 at 2:03 pm

  pai dani iuby meu, nu ti-a spus mha-ta, inainte sa moara sparta-n khooor k suntem frati gemeni? oi fi tu asistatul ala imputit care si-a facut lhaba-n mha-sa???? answer me, manelist uselist loganist 🙂

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. platitor de taxe pt asistati hoti

  January 11, 2014 at 2:06 pm

  pentru dedublatul ponta – vino ma si aresteaza-ma ca sunt de dreapta. vino si baga-ma la parnaie ca sunt basist. vino ma si scapa Romania de un om cinstit, platitor de toate taxele impuse de voi. vino ma comunist retard si da-ma la caini. sa va iau mortii-n phoola! , voua si celor 7,4 milioane de hoti imputit! hai veniti.

  Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
La mulți ani, măică Românie!

”…Dar când a venit iarna peste tine, a căzut o zăpadă grea şi te-a acoperit, iubito, şi ai murit aproape...

Close